Creatief met verhuisdekens: Waar kunt u verhuisdekens allemaal voor gebruiken?

Creatief met verhuisdekens: Waar kunt u verhuisdekens allemaal voor gebruiken?

Verhuisdekens zijn voor diverse doeleinden te gebruiken. Verhuisdekens worden voornamelijk gebruikt voor het beschermen van meubels tijdens verhuizingen. In dit blogartikel laten we een aantal mogelijkheden zien waarvoor verhuisdekens nog meer gebruikt kunnen worden.

Verhuisdekens voor verhuizing en transport

De verhuisdekens worden het meest gebruikt tijdens verhuizingen en transport. Het biedt de ideale bescherming voor grote objecten tegen vallen en stoten. Ook komt er regelmatig stof vrij tijdens een verhuizing. Wanneer u de betreffende objecten verpakt in verhuisdekens, voorkomt u dat er stof op komt. Zo houdt u uw producten schoon en stofvrij.

Verhuisdekens als kussen of kleed

Verhuisdekens worden steeds vaker gebruikt als kussenhoezen of als kleden. Het staat niet alleen erg leuk bij uw meubilair, maar het is ook nog eens functioneel.

Verhuisdeken als kussen of kleed

Verhuisdekens als gordijn

Ook worden verhuisdekens wel eens verwerkt in gordijnen. Zoals je op onderstaande foto kunt zien, is de verhuisdeken aan de onderkant in het gordijn verwerkt. Zo bestaat het gordijn uit een combinatie van meerdere stoffen.  

Verhuisdekens als kledingstuk

Wellicht zal u het niet geloven, maar er zijn ook mensen die verhuisdekens verwerken in kleding. Zij maken voornamelijk jassen en sjaals van verhuisdekens.

Verhuisdeken als kledingstuk

Verhuisdekens als terrasdeken

Ondernemers gebruiken steeds vaker verhuisdekens als terrasdekens. Je ziet het vooral bij strandpaviljoens, op terrassen en bij evenementen. Verhuisdekens zijn lekker zacht en houden uw gasten warm op koude avonden.

Verhuisdeken als terrasdeken

Heeft u vragen over verhuisdekens, of wilt u advies over hoe u verhuisdekens het beste kunt gebruiken? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 6876 reviews.