Verhuisdekens: ideaal voor uw verhuizing

Verhuisdekens: ideaal voor uw verhuizing

Verhuisdekens zijn uitermate geschikt tijdens een verhuizing. Groot meubilair kunt u ermee verpakken en beschermen. Houdt uw meubilair ook stof- en schadevrij met de verhuisdekens van Verhuisdekens.nl. In dit blogartikel laten wij u zien waarom verhuisdekens onmisbaar zijn tijdens uw verhuizing.

Verhuisdekens zijn zacht

Naast noppenfolie en verhuisdozen zijn verhuisdekens ideaal tijdens de verhuizing. Verhuisdekens worden voornamelijk gebruikt om meubels en andere kwetsbare goederen optimaal te beschermen. Door de zachtheid van de verhuisdekens worden uw meubels beschermd tegen vallen of stoten.

Natuurlijk wilt u het liefst voorkomen dat tijdens de verhuizing uw meubels  iets raken. U heeft dit helaas niet altijd in de hand en een ongeluk zit immers in een klein hoekje. 

Welke dekens moet ik gebruiken?

U heeft de keuze uit twee soorten dekens: verhuisdekens of opslagdekens. 

Verhuisdekens worden gebruikt om meubels en goederen die verplaatst worden te beschermen. De verhuisdekens zijn dik van textuur. Krassen en deuken worden tot een minimum beperkt.

Verhuisdekens

Traditionele verhuisdeken

Wilt u uw meubels voor een langere tijd opslaan? Dan kunt u beter kiezen voor de opslagdeken. Opslagdekens worden gebruikt om meubels en goederen te beschermen die opgeslagen worden.

Opslagdekens
Opslagdeken

Wat kan ik nog meer met verhuisdekens doen?

Naast dat de verhuisdekens en opslagdekens worden gebruikt voor verhuizingen en voor opslag hebben deze dekens ook andere doeleinden. Wat dacht u er van om verhuisdekens te hergebruiken.

Tover uw verhuisdeken om tot een zachte kussen of maak er een leuke woondeken van voor uw bankstel. De lijnen op de verhuisdekens kunt u gebruiken om andere stoffen mee te matchen. Zo worden verhuisdekens ook wel eens verwerkt in gordijnen. Geef uw woning een nieuwe look met de verhuisdekens van Verhuisdekens.nl.

Verhuisdekens kopen

Wilt u verhuisdekens kopen? Verhuisdekens.nl is uw leverancier in verhuisdekens. Mocht u nog vragen hebben welke verhuisdeken voor u het meest geschikt is, laat u dan adviseren door onze klantenservice. 

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13871 reviews.