Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861

Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861

Wie één van de grootste veldslagen in de wereldgeschiedenis wilt nabouwen zit goed met de Sluban WW2 Atlantic Wall. Met dit bouwpakket met maar liefst 765 bouwblokjes en 8 soldaten creëer je een leuke uitdaging voor jezelf met een uniek en prachtig eindresultaat. Omdat je de bouwblokken kunt combineren met andere merken kun je jouw Atlantic wall bovendien steeds verder uitbreiden.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861

Lengte27,8 cm / 15 cm / 15,3 cm
TypeM38-B0861
Inhoud765 blokjes en 8 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban WWII The atlantic wall M38-B0861

De Atlantic Wall was één van de grootste verdedigingswerken die de Nazi’s tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben gebouwd. Duizenden kilometers aan gewapend beton, bunkers, gewapende bewakers, landmijnen en tankblokkades. Allemaal bedoeld om de geallieerden buiten Europa te houden. Tijdens D-day op 6 juni 1944 werd de Atlantic Wall op de proef gesteld en doorbroken door de grootste invasiemacht die de wereld ooit heeft gezien.

De inhoud van de Sluban WW2 Atlantic Wall bouwset

Het bouwpakket bestaat onder ander uit een . Die wordt goed verdedigd met een kanon, luchtafweergeschut, prikkeldraad en de karakteristieke stekelvarkens om tanks tegen te houden. Aan de andere kant landen de geallieerden in hun LCVP, of Higgins boat, samen met hun wapens, voertuigen en ander materieel. Aan hun de taak om de vijand te verslaan en het vasteland te bevrijden!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13839 reviews.