Sluban Allied landings craft M38-B0855

Sluban Allied landings craft M38-B0855
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Sluban Allied landings craft M38-B0855

Bestorm de stranden en versla de vijand op de kust met behulp van de Sluban Allied landing craft. Deze iconische landingsvaartuigen werden met duizenden tegelijk ingezet op de Franse stranden tijdens D-day in Normandië. Deze Sluban replica bestaat uit 182 bouwblokjes en die bemanningsleden.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Sluban Allied landings craft M38-B0855, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Sluban Allied landings craft M38-B0855

Lengtecompleet voertuig 20,8 cm
TypeM38-B0855
Inhoud182 blokjes en 3 poppetjes
Prijs perstuk
Niet geschikt voorkinderen onder de 36 maanden
Moeilijkheidsgraadgemiddeld
Aanbevolen leeftijd6+

Omschrijving Sluban Allied landings craft M38-B0855

Generaal, en de latere president van Amerika, Dwight D. Eisenhower, noemde de Higgins boat cruciaal voor de geallieerde overwinning op D-day. De Higgins boat is ook bekend onder de naam LCVP (Landing Craft Vehicle Personell) Dankzij het unieke en kenmerkende ontwerp was de LCVP in staat om snel soldaten en materieel op de kustlijn af te zetten, achteruit te varen en om te keren voor een nieuwe lading.

De Sluban landing craft als onderdeel van de Atlantic Wall serie

D-day blijft tot op de dag van vandaag de grootste militaire landingsoperatie ooit. Bijna 7.000 schepen en landingsvaartuigen werden ingezet tijdens het begin van de Bevrijding van het Europese vasteland. Om voorbij het strand te komen moesten de Geallieerden de beruchte Duitse Atlantic Wall verslaan, een reeks sterke fortificaties langs de kust. Die veldslag is vastgelegd in de Sluban Atlantic Wall serie. Van landingsvaartuigen als de LCVP, tot de Duitse verdedigingslinie langs de kust, bouw je zelf één van de belangrijkste momenten in de moderne geschiedenis na!

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13744 reviews.