Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol

Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol

Deze afroller is geschikt voor verpakkingsmateriaal op rol en heeft een ingebouwd afsnij systeem. Plaats bijvoorbeeld je rol noppenfolie, schuimfolie of golfkarton, rol deze soepel af en snijd het gewenste stuk in één beweging af. Ideaal om efficiënt producten, bestellingen en verpakkingen te verwerken en onmisbaar in elk magazijn. Het is een stevige constructie gemaakt van hoogwaardig staal.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol

Maximale roldiameter100 cm
Materiaalmetaal
Kleurzwart
Breedte140 cm / 200 cm
Hoogte105 cm
Uitvoeringhorizontale standaard met afsnijmes
Geschikt vooréén rol verpakkingsmateriaal
Diepte94 cm
Prijs perstuk
Rolgewichtmax. 80 kg

Omschrijving Afroller met mes voor verpakkingsmateriaal op rol

Deze afroller met mes is een handig hulpmiddel om op een efficiënte manier verpakkingsmateriaal op rol te verwerken. Hieronder vallen noppenfolie, schuimfolie, topvellen, golfkarton en papier op rol. Dankzij de ingebouwde snijder haal je de gewenste lengte er gemakkelijk van af. Het mes snijdt zowel door folies als door papiersoorten. Eén van de grote voordelen van een rolhouder is dat de rollen niet op de grond hoeven te staan. Dat voorkomt dat er vuil onnodig op terecht kan komen. Nog een voordeel is het verhoogde gebruiksgemak. Je houdt beide handen vrij om het verpakkingsmateriaal op rol te verwerken. Het afrollen gaat soepel en stopt wanneer je er niet meer aan trekt. Als de gewenste lengte bereikt is, snij je het af door het mes horizontaal over het materiaal te laten glijden. Daarna is het materiaal kant-en-klaar om toe te passen. Denk aan toepassingen als inpak- beschermings- of opvulmateriaal. Deze afroller met mes zet je neer in het magazijn of de plek waar producten verpakt worden. Bedrijven zoals webshops en fabrikanten hebben veel baat bij dit systeem.

Hoe werkt de afroller met mes?

Het stabiele systeem werkt zeer eenvoudig. Haal de buis van de houder af en schuif deze door de kern van de rol verpakkingsmateriaal. Schuif dan aan elke kant een roldop om de buis en zet hiermee de rol klem. Dan plaats je de buis met daarop de rol terug op de houder. Neem nu het uiteinde van de rol en schuif deze door de verstelbare gleuf van het afsnij systeem. Om te starten hoef je nu alleen nog maar te trekken aan dit uiteinde om de gewenste lengte af te rollen. Het mes rust aan de zijkant en staat klaar om in actie te komen wanneer jij dit wenst. We hebben verschillende afmetingen in ons assortiment, die geschikt zijn voor rollen tot verschillende maximale breedtes.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13736 reviews.