Verhuisdekens

Verhuisdekens beschermen zowel je spullen als de auto, bestelbus of aanhanger waarin je deze vervoert. Verhuisdekens zijn gemaakt van een unieke mix van wol en katoen waardoor ze erg slijtvast zijn en niet snel scheuren. Met een verhuisdeken voorkom je krassen wanneer je spullen in en uit de laadruimte schuift.

Bescherm je meubilair en andere spullen met verhuisdekens

Nederlanders verhuizen gemiddeld 7 keer in hun leven, gemiddeld eens in de 10 jaar. Je gaat natuurlijk niet iedere keer dat je verhuist je interieur compleet vernieuwen, dat neem je gewoon mee. Dan is het wel verstandig om je meubels tijdens het sjouwen en in- en uitladen goed te beschermen. Je pakt toch makkelijk een hoekje te kort en je schuift grote meubels vaak in een aanhanger of bestelbus in plaats van te tillen. Met verhuisdekens bescherm je deze spullen. Door een grote verhuisdeken op de vloer van de laadruimte te leggen wordt het in en uitladen zelfs makkelijker omdat je aan de deken kunt trekken om meubels te verplaatsen zonder dat dit krassen oplevert.

Verhuisdekens zijn zachte en sterke dekens, vaak geweven en bevatten een groot percentage aan katoen. Het voordeel hiervan is dat ze minder snel slijten dan doorgestikte dekens of dekens met een hoog percentage wol.

Verhuisdekens scheuren bijna nooit omdat ze rondom gestikt zijn. Je kunt ze dus vaker gebruiken. En omdat verhuisdekens.nl leuke motieven en kleuren aanbiedt kun je de deken na je verhuizing gebruiken als kleedje voor op de bank. Of laat er een kussen van maken dat niet kapot gaat.

Materiaal van de verhuisdekens

De verhuisdekens van Verhuisdekens.nl zijn geweven en bevatten veel katoen. Katoen is een sterke plantaardige vezel en dat maakt verhuisdekens slijtvast, in tegenstelling tot dekens die bijvoorbeeld van wol zijn gemaakt. De verhuisdekens zijn langs de rand gestikt zodat ze niet makkelijk inscheuren. De kwaliteit zit vooral in het grams gewicht van de dekens. Zo hebben verhuisdekens een groter grams gewicht dan opslagdekens, wat betekent dat de dichtheid van de vezels hoger is en dus steviger.

Voordelen van verhuisdekens op een rijtje

Voor veel mensen zijn verhuisdekens niet meer dan een kleed. Toch is het aan te raden om bij een verhuizing een echte verhuisdeken te gebruiken. Daar pluk je zelf de vruchten van omdat:
De treksterkte van de vezels is veel hoger waardoor de deken niet scheurt. Je kunt de deken daardoor gebruiken om zware meubels over de vloer te slepen. Met een gewone deken kan dit niet.
Ook na je verhuizing heb je nog iets aan je verhuisdekens. Denk aan een woondeken, een kussensloop of een plaid.
Ze zijn extra zacht waardoor ze geen sporen achterlaten op de laklaag van je meubels
Verhuisdekens zijn lekker scherp geprijsd

De juiste dekens voor jouw verhuizing

Maak het jezelf makkelijk en schaf meerdere verhuisdekens aan voor je verhuizing. Dan hoef je niet steeds heen en weer te lopen en gaat je verhuizing en stuk soepeler.
Nu kan het gebeuren dat je de oude woning moet verlaten voordat je in je nieuwe huis kunt. Dan sla je grote spullen op in opslagbox of garage. Opslagdekens houden je spullen dan droog en vrij van stof. Opslagdekens zijn vaak wat groter. Dat is makkelijker want dan heb je minder dekens nodig.
Voor het verplaatsen van grote meubels zijn standaard verhuisdekens wellicht te klein. Maar ook dan zit je goed bij verhuisdekens.nl. Verhuisdekenstof op rol kun je namelijk zelf afknippen op het gewenste formaat.

Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14204 reviews.