Klachten en suggesties 

Heb je suggesties of opmerkingen over onze website, assortiment of handelswijze, dan horen wij dit graag! Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onze diensten. Deel jouw input met onze klantenservice.

Ideeën en opmerkingen

Heb je ideeën of opmerkingen over onze website, ons assortiment of onze werkwijze? We horen graag van je! We zijn voortdurend bezig met het verbeteren van onze diensten. Deel je feedback met onze klantenservice, dit kan per e-mail en telefonisch.


Schade bij ontvangst

Is er schade bij ontvangst, neem dan binnen 24 uur na ontvangst, telefonisch contact met ons op. Voor een snellere afhandeling vragen we je ook een e-mail te sturen met:

  • Voor en achternaam

  • Ordernummer

  • Adresgegevens

  • Een beschrijving van de schade

  • Duidelijke foto’s van de totale schade: verzendverpakking, productverpakking en het product.

Klachten en afhandeling

Mocht je een klacht hebben dan willen we die graag samen met jou oplossen. Wacht niet te lang met het doorgeven van een klacht. Maak een gedetailleerde beschrijving van de klacht.

Na ontvangst van een klacht streven we ernaar om deze zo spoedig mogelijk te behandelen. Mocht het verwerken van de klacht meer tijd in beslag nemen dan verwacht, dan zullen we je hierover informeren en een schatting geven van de periode waarin je een reactie kunt verwachten.

Vanaf 15 februari 2016 hebben consumenten in de EU ook de mogelijkheid om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is hier te vinden. Als je klacht nog niet elders in behandeling is, kun je ervoor kiezen om je klacht te deponeren via dit platform van de Europese Unie.

Contact opnemen voor een van de hierboven genoemde onderwerpen kan via onze contactpagina


Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

  • Persoonlijke korting
  • Krijg af en toe mails van ons
  • Relevant nieuws

We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring . Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 14204 reviews.