Verhuisdekens (160 x 160 cm)

Verhuisdekens (160 x 160 cm)
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Verhuisdekens (160 x 160 cm)

Op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige en kleinere verhuisdeken? Deze deken is kleiner dan de standaard en gemaakt van een hoog percentage katoen. Zacht, stevig en scheurbestendig. Bescherm producten zoals meubilair en goederen tijdens transport of een verhuizing en voorkom schade. Voordelig in grote hoeveelheden of per stuk leverbaar direct uit voorraad.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Verhuisdekens (160 x 160 cm), neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Verhuisdekens (160 x 160 cm)

Materiaal15% gerecycled wol, 25% polyester, 10% gerecycled polyester, 35% gerecycled acryl, 15% andere vezels
Kleurgrijs
Lengte160 cm
Breedte160 cm
Gewicht1150 gram
Typegeweven
Afwerking2-zijdig gezoomd, rondom gestikt
Ontwerp9 gekleurde banen wit, rood, geel

Omschrijving Verhuisdekens (160 x 160 cm)

Verhuisdekens worden gebruikt om meubilair en kwetsbare goederen te beschermen tijdens transport en verhuizingen. Met verhuisdekens kun je snel en makkelijk grote objecten zoals kasten, banken en ander meubilair. Bij verhuizingen is de kans op stoot- en krasschade altijd aanwezig en met deze zachte dekens kun je schade door schuiven en stoten voorkomen. Deze verhuisdeken is te herkennen aan de grijze kleur met een opvallende wit, blauw en geel strepenpatroon.

Eigenschappen verhuisdekens 160 x 160 cm

In vergelijking met verhuisdekens van mindere kwaliteit, bevatten onze dekens een hoog percentage katoen. Dat maakt deze verhuisdeken voelbaar zacht en biedt een extra hoge beschermingswaarde. De stof is rondom gestikt zodat de deken niet zal inscheuren. Daarom kun je er lang mee doen en de deken vaak hergebruiken. Als ze vies zijn geworden dan kun je ze prima wassen in een wasmachine.

Voor wie zijn deze verhuisdekens geschikt?

Grote verhuisdekens worden voornamelijk gekocht door verhuisbedrijven en meubelleveranciers. Ook particulieren kopen verhuisdekens per stuk om mee te knutselen. In de thuisinrichting komen ze terug als woondeken, zelfgemaakte kussen of wanddecoratie. Als grootgebruiker koop je bij ons slim in en profiteer van extra voordeel bij grote bestellingen.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 12636 reviews.