Looproute vloerstickers

Looproute vloerstickers
Product niet meer leverbaar

Bekijk onze alternatieven of neem contact op

Looproute vloerstickers

Geef de looproute binnen je bedrijf aan met deze vloerstickers. De voetstappen plak je los van elkaar op de vloer om een mooi overzichtelijk pad te creëren. Handig bij een drukke uitverkoop of expositie, essentieel bij een gezondheidscrisis waar social distancing in acht moet worden genomen. De looproute stickers zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat ze altijd en overal opvallen.

Dit product is helaas niet meer leverbaar. Zoek je toch echt naar het product Looproute vloerstickers, neem dan contact op voor advies.
Alternatieven bekijken

Specificaties Looproute vloerstickers

Kleurrood
Breedte9 cm per voetje
Hoogte21 cm per voetje
Uitvoeringtwee voetjes los van elkaar te plakken
Geschikt voorhet maken van looproutes
Afwerkinggelamineerd
Prijs perset à twee voetjes

Omschrijving Looproute vloerstickers

De voetpad stickers geven op een duidelijke manier aan welke route bezoekers dienen te nemen. Zo hou je groepen mensen beter uit elkaar en kun je artikelen, kunstwerken, levensmiddelen of wat je ook wilt laten zien of aanbieden, veel beter inrichten voor je bezoekers. Het is zelfs mogelijk om verschillende kleuren vloermarkering te gebruiken voor de heen en terugweg. De voetstappen zijn in felle kleuren verkrijgbaar zodat ze tegen iedere achtergrond opvallen.
Combineer de looproute stickers met andere instructiestickers die aangeven waar bezoekers moeten blijven wachten of dat ze bijvoorbeeld hun handen moeten ontsmetten.

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13675 reviews.