Afzettape 1,5 meter

Afzettape 1,5 meter
Afzettape 1,5 meter gebruik: Afzettape 1,5 meter
Afzettape 1,5 meter
Close image
Afzettape 1,5 meter gebruik: Afzettape 1,5 meter
Afzettape 1,5 meter
Close image
  • Afzettape 1,5 meter

    Vraag naar de levertijd
    Verzendkosten en levertijd

    De afzettape die mensen aanspoort om onderling 1,5 meter afstand te houden is makkelijk aan te brengen op verschillende ondergronden. De combinatie van felgeel met diepzwarte letters zorgt ervoor dat mensen de waarschuwing al van veraf zien. Gebruik het afzettape om stromen mensen te reguleren in openbare gebouwen zoals scholen, zorgcentra en sportscholen.

    

    Dit product bestaat uit 0 uitvoeringen

    Specificaties Afzettape 1,5 meter

    Lengte50 m
    Breedte75 mm
    Uitvoeringgeel/zwart met opdruk 1.5 meter afstand
    Prijs perrol

    Omschrijving Afzettape 1,5 meter

    Afzettape moet goed blijven plakken, direct opvallen en het moet voor bezoekers in één oogopslag duidelijk zijn wat er van ze verwacht wordt. De gele afzettape met ‘1,5 meter afstand’ als opdruk voldoet aan al deze eisen. Perfect dus voor gebruik bij evenementen, in kantoren en op scholen.

    Door 1,5 meter afstand van elkaar te houden vormen we een barrière tegen de verspreiding van ziektekiemen zoals virussen en bacteriën en kunnen we des te sneller weer verder met ons normale, dagelijks leven. Combineer de afzettape met andere social distancing materialen zoals afzetlint en vloerstickers voor een complete aankleding van je veiligheidsprotocol.

    Schrijf je in en ontvang direct 5% korting

    • Persoonlijke korting
    • Krijg af en toe mails van ons
    • Relevant nieuws

    We behandelen je gegevens volgens onze privacyverklaring , die je kunt inzien. Ook is het mogelijk je op elk moment uit te schrijven voor onze e-mails. De kortingscode is twee weken lang geldig bij een besteding vanaf 75 euro excl. btw.

    De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 13876 reviews.