Bevestigingspennen voor lopers

Bevestigingspennen voor lopers

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Bevestigingspennen voor lopers gebruik je om een loper aan de ondergrond te bevestigen. Loper vastzetten zodat deze niet verschuift of wegwaait? Dan zijn deze speciale loperpennen de beste oplossing. Ze zijn geschikt voor het vastmaken van een loper op tegels, gras, hout en andere zachte ondergronden.


Uitvoering en hoeveelheid Bevestigingspennen voor lopers
Prijs in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Lengte
Dikte
Prijs per
Prijs Bestellen
994025 7 cm 3.4 mm 10 stuks

3,26

1 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 1 uitvoeringen

Lengte: 7 cm Dikte: 3.4 mm Prijs per: 10 stuks
Vanaf 3,26 excl. btw
€ 3,26 excl. btw
€ 3,94 incl. btw

Specificaties Bevestigingspennen voor lopers

Materiaalmetaal
Afwerkingverzinkt
Prijs per10 stuks

Omschrijving Bevestigingspennen voor lopers

Bevestigingspennen voor lopers kun je het beste kopen als je wil dat de rode, witte of zwarte loper blijft liggen waar je hem hebt uitgerold. En dat is wel zo prettig bij een bruiloft, feestje of opening. De bezoekers en genodigden zullen er vaak overheen lopen. Dan is de kans groot dat de loper gaat schuiven. Dit risico is nog groter als de loper buiten ligt, bijvoorbeeld bij de opening van een winkel of restaurant. Daarom raden wij aan om bevestigingspennen te kopen om de loper vast te zetten aan de grond. Onze loperpennen zijn geschikt voor alle kleuren lopers en ongeacht het aantal meters.

Een bevestigingspen of loperpen bestaat uit een verzinkt metalen spijker met aan de bovenkant een brede platte kop. De spitse punt van de spijker dringt gemakkelijk door de loper stof heen en de kop is breed zodat de loperpen er niet doorheen schiet maar mooi aan de oppervlakte blijft zitten. Je kunt ze met een hamer in de grond slaan maar als de ondergrond het toestaat kun je ze zelfs met de hand doorduwen. Het resultaat is een loper die strak ligt en blijft liggen waar het is uitgerold.

Waarom heb ik bevestigingspennen voor mijn loper nodig?

Als je een loper koopt krijg je deze altijd opgerold geleverd. Dit betekent dat als je de loper uitrolt, deze door de vorming zal terugrollen. Dan blijft de mooie rode loper op jouw feestje natuurlijk niet strak liggen. Je kunt de loper omdraaien om het terugrollen tegen te gaan maar dan krijg je te maken met een bolling. Bovendien is de stof aan de binnenkant het mooist. In beide gevallen heb je geen mooi resultaat. Zowel de lange kant als de brede kant zal door de automatische vorming omhoog komen te staan. Door bevestigingspennen aan de randen door de loper heen te slaan duw je de bolling van de stof omlaag. Zo krijg je een prachtige strak liggende loper.

Hoeveel bevestigingspennen moet ik kopen voor mijn loper?

De hoeveelheid loperpennen die je het beste kunt kopen is afhankelijk van het aantal meters rode, witte of zwarte loper dat je wil vastzetten. Bevestigingspennen voor lopers kun je per 10 stuks kopen. Wij adviseren de richtlijn van ongeveer 2 pennen per meter. Voor een loper van 10 meter kun je in principe uit de voeten met twee eenheden loperpennen. Wil je de loper super strak hebben liggen? Dan kun je het beste meer pennen per meter inzetten en een grotere hoeveelheid loperpennen kopen.

Wil je advies op maat, neem dan contact met ons op.

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Bevestigingspennen voor lopers.

7 maart 2023

Prima

Gebruik: Loper voor ceremonie

28 februari 2022

Uitstekend

Gebruik: Buiten spaghetti mat vastleggen

10 februari 2022

Super

Gebruik: Zwarte loper

29 mei 2021

Product werkt niet met wind, alle pinnen vlogen eruit

Gebruik: Voor vast leggen loper buiten

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11513 reviews.