Meubelhondjes

Meubelhondjes

Voor 17.00 besteld, dezelfde werkdag verzonden.
Verzendkosten en levertijd

Een meubelhondje is een hulpmiddel dat onder andere wordt gebruikt om meubilair bij een verhuizing te transporteren. Zet de zware meubelstukken op het hondje en je rolt het object zonder te tillen van A naar B. Gemakkelijk verhuizen? Koop een meubelhondje. Wij hebben verschillende uitvoeringen in ons assortiment.


Uitvoering en hoeveelheid Meubelhondjes
Prijzen in € (excl. btw) per verpakkingseenheid
Artikelnr.Lengte
Breedte
Hoogte
Uitvoering
Maximale belasting
Prijs per
Per
1
Per
3
Per
6+
Bestellen
994089 56 cm 30 cm 11 cm kunststof zwenkwielen en houten oppervlak met zwarte ronde antislip op 4 hoeken 200 kg stuk

28,85

1 eenheden kopen

26,80

3 eenheden kopen

23,65

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

991694 60 cm 35 cm 15 cm rubberen zwenkwielen en bekleed met blauwe antislip laag 300 kg stuk

47,35

1 eenheden kopen

45,10

3 eenheden kopen

43,25

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

991773 60 cm 35 cm 15 cm kunststof zwenkwielen en bekleed met blauwe antislip laag 500 kg stuk

49,50

1 eenheden kopen

46,90

3 eenheden kopen

45,25

6 eenheden kopen
+ -

excl. btw
incl. btw

Dit product bestaat uit 3 uitvoeringen

Lengte: 56 cm Breedte: 30 cm Hoogte: 11 cm Uitvoering: kunststof zwenkwielen en houten oppervlak met zwarte ronde antislip op 4 hoeken Maximale belasting: 200 kg Prijs per: stuk
Vanaf 23,65 excl. btw
Toon alle prijzen
Lengte: 60 cm Breedte: 35 cm Hoogte: 15 cm Uitvoering: rubberen zwenkwielen en bekleed met blauwe antislip laag Maximale belasting: 300 kg Prijs per: stuk
Vanaf 43,25 excl. btw
Toon alle prijzen
Lengte: 60 cm Breedte: 35 cm Hoogte: 15 cm Uitvoering: kunststof zwenkwielen en bekleed met blauwe antislip laag Maximale belasting: 500 kg Prijs per: stuk
Vanaf 45,25 excl. btw
Toon alle prijzen

Specificaties Meubelhondjes

Materiaalhout met antisliplaag
Geschikt voorhet verplaatsen van objecten

Omschrijving Meubelhondjes

Een meubelhondje, of verhuis trolley kopen is een handig hulpmiddel bij een verhuizing. Een meubelhondje maakt het een stuk makkelijker om grote, zware meubels of andere spullen mee te verplaatsen. Dankzij de stevige zwenkwielen is het een eitje om deze spullen van en naar de verhuiswagen te rollen.

Wat is een meubelhondje?

Een hondje is in feite een plank met wielen die om hun as kunnen draaien. Maar ondanks de eenvoud van het ontwerp is het hondje met zwenkwielen een onmisbaar hulpmiddel om meubels te verplaatsen bij verhuizingen. De bovenzijde van het hout is voorzien van een antisliplaag. Dit zorgt ervoor dat objecten minder snel gaan schuiven tijdens het transport. Wij hebben meerdere varianten meubelhondjes in ons assortiment. De verschillen tussen deze uitvoeringen zijn te lezen bij de producteigenschappen in de tabel.

Meubelhondjes met rubberen zwenkwielen

Meubelhondjes met rubberen zwenkwielen zijn beter geschikt om te gebruiken bij een verhuizing met harde ondergronden, bijvoorbeeld op buitentegels of een plavuizen of houten vloer. Als de verhuiswagen ver geparkeerd staat van de ingang moet er een stuk over straat gereden worden. Deze uitvoering rijdt het meest soepel over heelverharding. De gehele bovenzijde bestaat uit antislip materiaal. De meubelhondjes met rubberen zwenkwielen hebben een draagcapaciteit van 300 kg.

Meubelhondjes met kunststof wieltjes

Deze meubeltransporter, of verhuis trolley, is geschikt voor de meeste ondergronden. Kunststofwieltjes zijn uitermate geschikt voor zachtere ondergronden zoals vloerbedekking. Meubelhondjes met kunststof zwenkwielen zijn verkrijgbaar met een draagcapaciteit van 200 kg of 500kg. Beide meubelhondjes hebben een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Meubelhondje met kunststof wielen – 200 kg draagvermogen

Het model met een draagcapaciteit van 200 kg heeft een handig handvat zodat je het meubelhondje makkelijk kunt oppakken en vervoeren. De bovenzijde is voorzien van vier antisliprondjes zodat de lading minder makkelijk gaat schuiven. Hiermee kun je prima kleinere meubels en kwetsbare elektronica witgoed, elektronica en andere spullen vervoeren.

Meubelhondje met kunststof wielen – 500 kg draagvermogen

Dit meubelhondje is groter en de gehele bovenzijde bestaat uit antislipmateriaal. Gebruik dit meubelhondje voor grote, zware meubels en witgoed zoals de wasmachine of de koelkast.

Gebruik van een meubelhondje

Meubelhondjes worden gebruikt om objecten mee te verplaatsen. Ze zijn geschikt voor het transporteren van meubels, dozen, banken, kasten, plantenbakken en vele andere objecten. Zowel particulieren als verhuisbedrijven gebruiken meubeltransporters bij verhuizingen. Ze worden ook veel gebruikt tijdens beurzen en evenementen. Dit bespaart een hoop gesjouw en gesleep. Daarbij is het ook veiliger om de objecten met een meubelhondje te verplaatsen. Onze meubelhondjes rollen uitstekend. Met een meubelhondje belast je je rug veel minder en neemt de kans op blessures flink af.

Welke meubeltransporter heb ik nodig?

De verschillende uitvoeringen meubeltransporters in ons assortiment hebben aparte eigenschappen. Maar welke heb jij nodig? Wij geven je graag wat punten waarop je kunt letten om je keuze makkelijker te maken.

Bedenk over wat voor soort oppervlak de meubeltransporter hoofdzakelijk moet rijden. Vlak of grof? Hard of zacht? Dat bepaalt de wielsoort.

  • Moet de hele bovenzijde een antisliplaag hebben? Neem dan de variant met rubberen wielen.
  • Moet het meubelhondje zelf makkelijk te vervoeren zijn? De variant met kunststof wielen heeft een handig handvat.
  • Gebruik een meubelhondje met kunststof wieltjes voor zachte ondergronden
  • Heb je hele zware objecten te verplaatsen? Neem dan een grotere draagcapaciteit. De grote kunststof variant kan maar liefst 500 kg dragen.

Ben je op zoek naar een rond transport hondje? Bekijk dan de plantentrolley van Vendrig Packaging. Deze staan ook op zwenkwieltjes. Ideaal voor een grote plantenpot!

Bekijk ook onze andere verhuismaterialen voor een soepele verhuizing!

Product reviews

Lees wat anderen zeggen over Meubelhondjes.

4 mei 2021

Nette plank met goed lopende zwenkwieltjes

Gebruik: Vervoer van zware dozen kasten enz

21 april 2021

Glijd als boter over elk soort ondergrond binnen en buiten. heeft het verhuizen echt heel gemakkelijk gemaakt voor me.

Gebruik: Verhuizing

20 oktober 2020

We zijn zeer tevreden: prijs-kwaliteit is dik in orde: we wilden geen fel blauw plateau en de grijze rubberen wielen zijn goed voor onze vloer

Gebruik: Onder onze tv - kast in ons klein huis

22 september 2020

Perfect voor wat we het nodig hebben

Gebruik: Hulp in en rond het huis

De waardering van vendrigpackaging.com/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 11513 reviews.